Tehnologii

225

Agricola Bacău plafonează preţurile produselor şi finanţează acţiuni medicale de protecţie împotriva Covid-19

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Potrivit unui anunţ, Grupul Agricola Bacău informează că plafonează prețurile produselor.  Concomitent, a anunţat intenţia de a finanţa achiziția de materiale specifice de protecție și realizarea unui laborator performant de analize pentru Spitalul Județean din Bacău.

În acest sens, domnul Grigore Horoi-Preşedintele Grupului Agricola, a declarat: „Nu putem vorbi de o afectare în mod direct a activității noastre, poate doar de o îngrijorare în rândul oamenilor și, evident, de timp alocat gestionării riscului. Măsurile impuse de autorități sunt juste.

Am solicitat companiilor din Grupul Agricola să plafoneze prețurile la toate produsele noastre la prețul mediu al ultimelor trei luni și să facă demersuri către toți distribuitorii și partenerii noștri din retail să aibă aceeași conduită. Achizițiile se derulează normal.

Înregistrăm doar mici sincope la achiziția echipamentelor industriale, întârziată de livrările unor componente din China. Unitățile de producție ale Grupului Agricola lucrează în prezent la 110% capacitate”.

Totodată, Grupul Agricola, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața cărnii de pui din România, informează consumatorii că a intensificat măsurile de protecție a angajaților, având în vedere pericolul reprezentat de virusul Covid-19, făcând triajul salariaților la intrarea în unităţile de procesare și încearcând limitarea contactului dintre angajați.

Agricola este unul dintre cei mai mari producători de carne de pui din România şi principalul exportator din această categorie.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2