Repere

222

Agenția infoGROUP vă urează La Mulți Ani!

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Gata, a trecut și anul 2021. Cu bune și cu rele, lucrurile au mers mai departe. Deocamdată nimeni nu știe în ce parte, dar toți suntem conștienți că, fie ce-o fi, trebuie să ne continuăm drumul.

La fel ca pentru mulți alții, și pentru noi, pentru agenția infoGROUP, anul care tocmai și-a scurs ultimele zile a fost unul al provocărilor, după ce, anul anterior, fusese un an al șocului total. Cu toate acestea, am putut bifa unele succese notabile, ba chiar, am spune, de prestigiu.

Primul pe listă, firește, a fost organizarea exemplară și succesul de excepție al celei de-a zecea ediții a expo-conferinței internaționale Meat.Milk, eveniment care s-a consacrat de ani buni în rândul momentelor de înaltă ținută, din rândul manifestărilor de gen.

Alături de această ediție aniversară, revista Meat.Milk și emisiunea cu același nume și-au menținut statutul de etalon al produselor media de cea mai înaltă calitate, fiind secondate la același nivel de celelalte produse media ale noastre: infoFERMA, infoCONSTRUCT, infoALIMENT, dar și de activitatea tipografiei infoCOLOR, toate acestea menținând agenția infoGROUP în fruntea presei specializate din România.

Începe un nou an. 2022 va fi, cu siguranță, unul al noilor provocări, al limpezirilor, dar și al consolidării afacerilor. Ca pentru toți aceia cărora ne adresăm, anul care vine trebuie să fie unul al succeselor de etapă, asigurând continuitatea afacerilor și, așa cum ne-am învățat cititorii, la cele mai înalte niveluri de calitate editorială și jurnalistică.

Ca de fiecare dată, vă asigurăm pe dumneavoastră, prieteni, colaboratori și parteneri de afaceri, de toată amiciția noastră, de toată disponibilitatea de a colabora pe mai departe, în beneficiul comun, asigurându-vă concomitent de tot sprijinul nostru.

Împreună, ne vom continua drumul. Vă așteptăm, așadar, la cea de-a XI-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk, a cărei perioadă de desfășurare o vom anunța în curând, la celelalte evenimente pe care intenționăm să le organizăm, și, desigur, vă așteptăm să citiți zilnic știrile și articolele pe care le publicăm în paginile online ale revistelor aflate în portofoliul infoGROUP.

Se cuvine, totodată, să vă urăm tuturor un an 2022 cu sănătate, fericire, succes, consolidarea afacerilor și tot ce vă doriți! La Mulți Ani, oameni buni!

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2