Tehnologii

194

Adisseo anunță o creștere a prețului pentru portofoliul său de specialități

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Adisseo și-a stabilit de-a lungul deceniilor o reputație puternică ca furnizor de înaltă calitate și de încredere de aditivi inovatori pentru furaje pentru păsări de curte, porci, rumegătoare și acva.

Industria zootehnică - inclusiv Adisseo - este afectată negativ de întreruperea continuă și fără precedent a lanțului de aprovizionare și de creșterea semnificativă și susținută a costurilor cu materii prime, logistică, ambalare și energie.

Pentru a continua furnizarea corespunzătoare a produselor și serviciilor de clasă mondială Adisseo către clienții noștri, menținând în același timp standardele noastre de siguranță, calitate și servicii pentru clienți în acest mediu inflaționist, Adisseo și-a informat clienții că va crește prețurile pentru întregul portofoliu de produse din specialitățile sale, începând cu 1 ianuarie 2022. Toate acordurile/contractele de furnizare existente vor fi onorate la termenii și condițiile actuale.

Managerii noștri de vânzări au contactat și au informat personal clienții noștri cu privire la ajustarea prețului pentru portofoliul de produse de specialitate.

Echipa tehnică Adisseo este disponibilă pentru a sprijini clienții și a-i ajuta să extragă valoarea maximă din produsele, serviciile și tehnologiile Adisseo.

Împreună cu clienții săi, Adisseo rămâne angajat în viziunea sa „de a hrăni planeta într-un mod de înaltă calitate, accesibil, sigur și durabil”.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2