Stiri

341

Acțiune penală împotriva a doi tulceni prinși că transportau ilegal un morun de 2,5 m lungime

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Ca urmare a verificărilor efectuate în trafic, Poliția de Frontieră din Tulcea a prins doi cetățeni care au braconat un studion, mai precis, un morun de 140 de kilograme și 2,5 m lungime. Iată comunicatul emis de instituție:

”Joi, 4 martie, în jurul orei 13.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Isaccea, judeţul Tulcea, acţionând în baza unei informaţii, au oprit pentru control, pe raza localităţii Grindu, un atelaj hipo în care se aflau doi bărbaţi, în vârstă de 41, respectiv 61 ani, domiciliaţi pe raza judeţului Tulcea.

În urma controlului, poliţiştii de frontieră au descoperit, în atelaj, un sturion din specia morun, în stare vie, având greutatea de 140 kilograme şi o lungime de peste 2,50 metri.

Cei doi bărbaţi au declarat că, au pescuit peştele în fluviul Dunărea şi intenţionau să-l comercializeze. Peştele a fost redat mediului natural în prezenţa reprezentanţilor Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură, a poliţiştilor de frontieră şi a unuia dintre suspecţi.

În cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea, transportul sau comercializarea sturionilor capturaţi pe teritoriul României din habitatele piscicole naturale, precum şi a produselor şi subproduselor obţinute din aceştia, fără respectarea prevederilor legale în vigoare”, informează PF Tulcea în comunicatul de presă emis. Foto: Poliția de Frontieră Tulcea.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2