Stiri

231

Absolvenții de Medicină Veterinară, de la USAMV Cluj-Napoca, primii care s-au bucurat de festivitate în 2021

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Prima festivitate de absolvire din 2021, la USAMV Cluj-Napoca, a avut loc în campusul instituției de învățământ.

Peste 200 de studenți la Medicină Veterinară, 205 mai precis, s-au bucurat de ceremonia organizată în aer liber, alături de familii și prieteni, respectând toate măsurile sanitare impuse de legislația în vigoare.

Absolvenții din această promoție la Medicină Veterinară sunt 141 la linia de studiu în limba română, 42 la linia de studiu în limba franceză, respectiv 22 la linia de studiu în limba engleză.

”Festivitatea este prima din calendarul de absolvire la USAMV Cluj-Napoca, iar alături de studenți suntem și noi foarte emoționați. Ei sunt primii după doi ani de întrerupere, care au cântat serenadele în campus, primii care au parte de o ceremonie ca într-o mare familie și tot primii care se vorbucura de banchetul de final de an.

Sunt o generație foarte bună, care își ia zborul pe drumul ales, dar care ne mândrim că pleacă de la una din cel emai bune școli de Medicină Veterinară din sud-estul Europei. Mult succes medicilor veterinari, absolvenți în 2021 la USAMV Cluj-Napoca!”, este mesajul decanului Facultății de Medicină Veterinară, Prof. dr. Nicodim Fiț.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2