Stiri

676

A XIII-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk va avea loc în 27 și 28 mai 2024

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Agentia infoGROUP, revistele Meat.Milk si infoFERMA anunță organizarea celei de-a XIII-a ediții a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk și va invita încă de acum sa participati la evenimentul care va avea loc in zilele de 27 si 28 mai 2024 la Hotel Alpin din Poiana Brasov.

Intr-o lume aflata intr-o schimbare dramatica si deloc favorabila unui mediu de afaceri eficient si profitabil, sectoarele de carne si lapte ale Romaniei traverseaza una dintre cele mai grave perioade de dupa anul 1989.

Pe fondul bulversarii economice, al cresterii costurilor de productie si al preturilor, consumul se diminueaza constant, in ciuda eforturilor depuse de guvern, prin plafonarea adaosului comercial la unele produse alimentare.

Situatia internationala se complica tot mai mult, din perspectiva geopolitica dar, mai ales, din punct de vedere economic, fapt care afecteaza grav activitatea fermierilor romani, a companiilor de procesare, a furnizorilor de tehnologii si a comerciantilor, toti acestia cautand solutii de iesire din impas.

Aceste realitati ale momentului si evoluțiile imediat urmatoare vor face obiectul analizelor si discutiilor prilejuite de cea de-a XIII-a editie a Expo-Conferintei Internationale Meat.Milk.

Titlul generic al editiei, tematica si titlurile comunicarilor, prezentarii si dezbaterilor vor fi anuntate din timp, in functie de evolutia situatiei din piata.

Informații și înscrieri pe meat-milk/conferintawww.meat-milk.ro[email protected] și la telefon: 021.223.25.21.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2