Repere

223

A fost stabilită tematica dezbaterilor din prima zi a Expo-Conferinței Meat.Milk 2021

autor

MeetMilk.ro

distribuie

În zilele de 24 și 25 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, va avea loc ediția festivă a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk, care, sub titlul ”Sectoarele de carne și lapte ale României la startul unei noi Istorii” va analiza situația la zi din domeniile vizate, în încercarea de a determina cele mai optime acțiuni de depășire a impasului de moment.

Pornind de la aceste realități, ședința generală din ziua de 24 mai, a ediției festive a conferinței Meat.Milk are programate două dezbateri, dedicate sectoarelor de carne și lapte, după cum urmează:

Prima dezbatere, programată între orele 13,30 și 14,15 și care va purta titlul ”De la haos la profit consolidat”, va fi rezervată fermierilor și procesatorilor de carne.

Sub acest titlu, domnii Adrian Chesnoiu-Președinte al Comisiei pentru Agricultură a Camerei Deputaților, Sorin Minea-Președinte Romalimenta, Ioan Ladoși-Președinte APCPR și Adrian Balaban-Președinte al Cooperativei Siliștea Producție Suină vor încerca să identifice soluțiile de ieșire a sectorului de carne din impasul total în care se găsește în acest moment.

A doua dezbatere în va avea ca protagoniști pe domnii George Scarlat-Președinte al Comisiei pentru Agricultură a Senatului, George-Aurelian Cățean-Secretar de Stat în MADR, Claudiu Frânc-Președinte FCBR și un reprezentant al procesatorilor, pe care îl vom anunța în perioada următoare, vor analiza situația de moment a sectorului de lapte și lactate.

Dezbaterea va avea loc în intervalul orar 14,15-15,00 și va purta titlul ”Interes comun pe o piață unică a laptelui sau Scapă cine poate?”.

Evenimentul va fi organizat în conformitate cu recomandările Comitetului Național pentru Situații de Urgență. Informații suplimentare pe site-ul meat-milk.ro/conferinta. Înscrieri, la [email protected] și la telefon 021.223.25.21.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2