Tehnologii

204

A fost lansat un nou sistem de închidere pentru băuturile lactate

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Compania americană Closure Systems International a lansat sistemul de închidere 38D-KL, pentru băuturi lactate, după cum informează DairyReporter.

Compania a declarat că noul produs oferă performanțe îmbunătățite ale aplicației și dovezi de manipulare facilă de către consumatori.

Închiderea tip HDPE, dintr-o singură bucată, este concepută pentru a oferi performanțe fiabile în aplicații de umplere la rece, ambientale și HPP.

Noul sistem 38D-KL permite o întrerupere minimă a schimbării în instalațiile de fabricație și este compatibil cu un finisaj HDPE și 3-pb PET, valabile pentru toate tipurile de ambalaje.

În efortul de a furniza un produs mai durabil, cu performanțe fiabile, CSI a declarat că oferă acum noul 38D-KL cu până la 40% conținut post-consumator reciclat (PCR), realizat din rășina sa proprie PCCycle PCR.

PolyCycle PCR provine din recipientele reciclate de lapte și alte ambalaje pentru băuturi HDPE, oferind o oportunitate pentru ambalarea cu buclă închisă. Atât HDPE cât și versiunea PCC PolyCycle a noii închideri 38D-KL CSI, sunt 100% reciclabile.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2