Tehnologii

200

A fost lansat un amidon funcțional nativ, pentru lactate

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Pe măsură ce preferințele consumatorilor evoluează în continuare către etichete mai simple, friendly și surse mai familiare, companiile de produse lactate se străduiesc să includă ingrediente simple, dar funcționale, în formulările lor.

SimPure® 99405, de la Cargill, este un amidon funcțional de porumb, special conceput pentru aplicații lactate. Produsul înlocuiește cu succes amidonurile modificate în alimentele procesate pe linii de producție medii și mari, permițând în același timp o simplă declarație de „amidon”, pe etichetă.

Beneficii:

• Stabilitate moderată, până la înaltă, a procesului: produsul este adecvat pentru utilizarea în procesele alimentare care suferă procese de încălzire sau forfecare moderate, cum ar fi UHT și retortare.

• Ușor de formulat: nu este necesară o re-formulare limitată. Se comportă similar cu alte amidonuri native și modificate funcționale.

• Profil reologic neutru: nu are impact asupra calității produsului, gustului, culorii sau texturii vizuale.

• Stabilitate bună a duratei de valabilitate: adecvat pentru utilizarea în aplicații care necesită stabilitate la depozitare în regiuni refrigerate și înghețate.

Gust neutru: profil de aromă îmbunătățit în comparație cu amidonurile tradiționale modificate.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2