Tehnologii

195

17 companii românești au pus bazele programului #VreauOnline

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Pentru a facilita tranziția în mediul online a magazinelor fizice afectate de pandemia de coronavirus, 17 companii de top cu experiență în servicii pentru comerțul online, au pus bazele inițiativei #VreauOnline, un program care oferă training gratuit și servicii specializate de transformare digitală, se arata intr-un comunicat remis redactiei noastre.

În cadrul programului, comercianții primesc sprijin și reduceri la pachet pentru servicii precum: crearea unui magazin digital, promovare prin marketing digital, procesare automatizată de comenzi, împachetare și livrare de colete, plata cu cardul, facturare și toate serviciile adiacente de eCommerce.

Printre membrii alianței #VreauOnline se numără:Blugento, Frisbo, FAN Courier, Banca Transilvania, Retargeting.biz, SMSO, TargetWeb, Newsman, MOCAPP, Zea, Canopy, Eliade Rotariu, Pluriva, SmartBill, Vivre, Total PR, Salesfox.

“Scopul alianței noastre e de a pregăti comercianții pentru <noua ordine a comerțului>, care ne împinge vrând-nevrând spre vânzări online. eCommerce-ul crește deja de mult timp, motiv pentru care am și adunat specialiștii în acest domeniu, însă provocarea cauzată de coronavirus vine cu noi oportunități: creșterea cererii consumatorilor de a cumpăra online.

Magazinele au nevoie să se adapteze rapid prin lansarea unui shop online, promovarea prin marketing digital, administrarea în siguranță a stocului și procesarea de comenzi după norme noi, să livreze rapid și economic și să-și automatizeze toate procesele, de la facturare și urmărire a coletelor până la administrarea retururilor, protejându-și în același timp personalul și afacerea”, explică Sandu Băbășan, fondator Blugento, în numele alianței #VindemOnline.

“Automatizarea comenzilor este ceea ce facem de ani de zile, însă acum mai mult ca oricând trebuie integrat comerțul cu toate uneltele digitale disponibile. Prin alianța #VreauOnline am reușit pentru prima dată să oferim toate serviciile într-un pachet unic pentru comercianți.

Fiecare dintre partenerii noștri au acceptat să ofere promoții masive la produsul comun pe care-l oferim, pentru a face cât mai ușor pentru magazinele fizice să facă tranziția spre o activitate de vânzări pe Internet”, adăugă Bogdan Colceriu, fondator Frisbo.

Reprezentanții inițiativei #VreauOnline anunță primele două workshop-uri gratuite programate pentru lunaaprilie, transmise live prin website-ul alianței https://vreau.online/:

28 Aprilie, 08:00-09:00 Morning Login Workshop cu tema “4 servicii de care ai nevoie ca să-ți lansezi magazinul online”

30 Aprilie, 08:00-09:00 Morning Login Workshop cu tema “Cum să-ți promovezi noul magazin online”

Proprietarii magazinelor fizice care vor să învețe despre cum să-și lanseze propriile afaceri eCommerce pot să se înscrie gratuit la workshop-uri și să beneficieze automat de promoții pe https://vreau.online/.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2