Stiri

119

Mega Image conduce Top-ul deschiderilor în iulie

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Retailerii moderni si-au dezvoltat retelele in luna iulie, fiind inaugurate in total 16 unitati comerciale. In ceea ce priveste formatul, jucatorii s-au concentrat pe extinderea retelelor de proximitate. Reteaua Mega Image a bifat cele mai multe deschideri, cu 9 magazine noi. Pe locul al doilea in topul celor mai expansivi retaileri se afla Profi, cu 5 unitati, iar pozitia a treia este ocupata de Penny si Lidl, care au inaugurat cate un magazin.

 Dintre cele 9 unitati comerciale deschise de Mega Image, 7 sunt in segmentul de proximitate Shop&Go si 2 sunt supermarketuri Mega Image. Cu aceste deschideri, numarul total al unitatilor a ajuns la 326, iar reteaua Shop&Go a depasit pragul de 150 de magazine, noteaza Progresiv.

Reteaua Profi, detinuta de fondul de investitii Enterprise Investors, a inaugurat 5 magazine, 3 in format standard si 2 in formatul de proximitate Profi City. In plus, retailerul a deschis la Baraolt, judetul Covasna, al doilea magazin modular al retelei. Prin aceste inaugurari, Profi a ajuns 236 de magazine in 118 localitati. (Mai multe, pe www.magazinulprogresiv.ro)

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2